Garantie via Car- Bikegarantie

Wanneer je net een motor hebt gekocht dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk op kunnen rijden. Belangrijk is dat je de motor laat verzekeren, maar misschien wil je ook wel wat extra zekerheid.

Daarom werken wij met de BikeGarantie van CarGarantie. BikeGarantie staat garant voor betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Met het afsluiten van de BikeGarantie kun je onbekommerd de weg op. De garantie is voor een garantietermijn van 12 maanden vanaf de verkoopdatum/garantieovereenkomst, ten vroegste vanaf het einde van de fabrieksgarantie.

Pechhulp

Bij de BikeGarantie zit ook een pechhulp, gelijk aan het garantietermijn. Je kunt al gebruik maken van de pechhulp als je verder dan 50 km van de woonplaats (woonplaats garantienemer) pech krijgt. In zo’n geval worden de telefoongesprekken, overnachting, sleepdienst, treintickets en huurauto tot en met 100 euro per dag in eigen land en tot en met 200 euro per dag in het buitenland vergoed, voor maximaal 3 dagen. De motor wordt dan opgehaald en naar de dichtstbijzijnde dealer gebracht.

BikeGarantie zekerheden:

Garantiebepalingen

Heb je een mooie tweedehandsmotor gezien en ben je benieuwd wat allemaal wel en niet binnen de garantie valt. Natuurlijk krijg je altijd vooraf de laatste versie van de garantiebepalingen te lezen en nemen we dit met je door. Heb je vragen of wil je meer informatie hierover dan horen wij het graag!