FK Motoren Buitenpost
motorcycle-2186589_1920
FK Motoren Buitenpost
tweedehandse motoren kopen F K Motoren Buitenpost Friesland - kopie
previous arrow
next arrow

Import tweedehands motoren

Door uit verschillende Europese landen onze tweedehands motoren te importeren hebben wij een keuze uit een brede selectie kwalitatief goede motoren. Niet alleen de prijs maar ook de strenge selectie maakt dat F.K. motoren altijd een prachtig assortiment motoren kan leveren met aantoonbare onderhoudshistorie en kilometer registratie.

De zekerheid van F.K. Motoren

Iedereen wil veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Als motorrijder ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer. Het is daarom extra belangrijk dat je met goed materieel rijd. Doordat wij de motoren inkopen bij betrouwbare select motordealers binnen Europa ben je bij ons niet alleen verzekerd van een mooie, maar vooral betrouwbare tweedehands motor. Wij werken in binnen- en buitenland uitsluitend met door ons geselecteerde motordealers. Bij de inkoop letten we erop dat de onderhoudsboekjes aanwezig zijn en de informatie klopt. Daarnaast worden de motoren voor- en na de inkoop uitvoerig nagelopen en getest, zodat we onze hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen. Tot slot worden de motoren gekeurd bij het RDW en krijgen ze een Nederlands kenteken.

[trustindex no-registration=google]

Heb je een tweedehands motor bij ons gekocht?
Laat ons weten wat je van ons vindt!

FK Motoren vindt de motor van je dromen!

Ben je op zoek naar een mooie tweedehands lowrider, een sportieve superbike, een stoere crossmotor, praktische comfortabele tourbike of zoek je een specifiek model, een motor van een bepaald merk of een motor die al eeuwen op je wishlist staat. Laat het weten en wij gaan voor jou opzoek naar de motor van je dromen! Dankzij onze eigen import hebben wij keuze uit een brede selectie kwalitatief goede tweedehandsmotoren.

F.K. Motoren doet graag net even dat stapje extra voor zijn klanten!

tweedehandsmotor_deal_fkmotoren_buitenpost
Harley-Davidson-springer-classic-FLST
FK Motoren wordt Bike & Ride
tweedehandsmotor_deal_fkmotoren_buitenpost
Harley-Davidson-springer-classic-FLST
FK Motoren wordt Bike & Ride

Merken:

Wij in- en verkopen alle grote motor merken zoals o.a.: Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Aprilia, Harley-Davidson, Triumph, Ducati, KTM, MV Agusta, Yamaha etc.