FK Motoren Buitenpost
motorcycle-2186589_1920
FK Motoren Buitenpost
tweedehandse motoren kopen F K Motoren Buitenpost Friesland - kopie
previous arrow
next arrow

Import tweedehands motoren

Door uit verschillende Europese landen onze tweedehands motoren te importeren hebben wij een keuze uit een brede selectie kwalitatief goede motoren. Niet alleen de prijs maar ook de strenge selectie maakt dat F.K. motoren altijd een prachtig assortiment motoren kan leveren met aantoonbare onderhoudshistorie en kilometer registratie.

De zekerheid van F.K. Motoren

Iedereen wil veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Als motorrijder ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer. Het is daarom extra belangrijk dat je met goed materieel rijd. Doordat wij de motoren inkopen bij betrouwbare select motordealers binnen Europa ben je bij ons niet alleen verzekerd van een mooie, maar vooral betrouwbare tweedehands motor. Wij werken in binnen- en buitenland uitsluitend met door ons geselecteerde motordealers. Bij de inkoop letten we erop dat de onderhoudsboekjes aanwezig zijn en de informatie klopt. Daarnaast worden de motoren voor- en na de inkoop uitvoerig nagelopen en getest, zodat we onze hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen. Tot slot worden de motoren gekeurd bij het RDW en krijgen ze een Nederlands kenteken.

Gebaseerd op 13 recensies
Olivier Nieland
Olivier Nieland
2020-12-15
In de winter van 2020 heb ik bij Freddy een prachtige Kawasaki Versys 1000 gekocht! Een bezoekafspraak na sluitingstijd was geen probleem en na het eens geworden te zijn over de prijs, kon ik ‘s-avonds nog een proefrit maken. Het was me de meer dan 2 uur reistijd, meer dan waard! Zaken zoals FK Motoren vind je weinig meer. Geen groot, maar wel een heel mooi bedrijf waar alles keurig is verzorgd. Freddy heeft prachtige motoren staan, allemaal goed onderhouden en met een volledig kloppende onderhoudshistorie. Een motorzaak van en voor de liefhebber, echt een aanrader!
Peter Ubels
Peter Ubels
2020-10-18
Mooie showroom met prima occasions, voor elk wat wils. En natuurlijk lekkere koffie.
Manon Stijkel
Manon Stijkel
2020-10-10
Een hele Mooie & Klantvriendelijk zaak... , kennis van zaken, en meedenkend. Super fijn dat wij na openingstijden nog even geholpen konden worden. Echt de moeite waard om er eens te kijken.
Peter Kip
Peter Kip
2020-09-26
Prima en klantvriendelijk bedrijf, in contact gekomen via marktplaats. Snelle reacties van de eigenaar op mijn vragen. Mooie Kawasaki Versys gekocht in juni 2020 en prima afspraken kunnen maken en deze zijn ook nagekomen. Kortom betrouwbaar bedrijf om een motor te kopen.
F.j K
F.j K
2020-09-12
Gezellige motorzaak waar je graag even naar toe gaat. Goed advies gekregen en diverse proefritten op verschillende motoren gemaakt. Een aanrader.
Wim
Wim
2020-09-01
Zeer gastvrij, mooie motoren en zeer goed geholpen! De accu begaf het maar kon gelijk een nieuwe laten plaatsen. Dat noem ik nog eens service. Zoek je een mooie motor? Neem dan eens een kijkje bij FK Motoren. Ik heb er 3 uur voor moeten reizen, maar zeker de moeite waard!
viperscandium
viperscandium
2020-07-22
Ik ben niet van het review schrijven maar moet nu echt even iets kwijt. Bij FK motoren een mooie GS zien staan. en deze na een proefrit aangekocht. Eigen motor particulier moeten verkopen omdat deze niet showroom waardig meer was. Na de motor te hebben verkocht de GS opgehaald. eerlijke handel gedaan en de afspraak die we hadden gemaakt omtrent een paar puntjes netjes nagekomen. Na twee weken rijden toch nog een klein euveltje moeten laten verhelpen. (zat eigenlijk niet in de garantie) maar is echt super opgelost door Freddy. Een mooie zaak met mooie courante motoren. een zaak om terug te komen en mond tot mond reclame voor te maken. Groet Willem
Gooitzen Hiddema
Gooitzen Hiddema
2020-07-11
altijd gezellig en koffie?
Sape Bloemhof
Sape Bloemhof
2020-07-01
Keurige zaak met mooie motoren en aandacht voor de klant
Heb je een tweedehands motor bij ons gekocht?
Laat ons weten wat je van ons vindt!

FK Motoren vindt de motor van je dromen!

Ben je op zoek naar een mooie tweedehands lowrider, een sportieve superbike, een stoere crossmotor, praktische comfortabele tourbike of zoek je een specifiek model, een motor van een bepaald merk of een motor die al eeuwen op je wishlist staat. Laat het weten en wij gaan voor jou opzoek naar de motor van je dromen! Dankzij onze eigen import hebben wij keuze uit een brede selectie kwalitatief goede tweedehandsmotoren.

F.K. Motoren doet graag net even dat stapje extra voor zijn klanten!

tweedehandsmotor_deal_fkmotoren_buitenpost
Harley-Davidson-springer-classic-FLST
FK Motoren wordt Bike & Ride
tweedehandsmotor_deal_fkmotoren_buitenpost
Harley-Davidson-springer-classic-FLST
FK Motoren wordt Bike & Ride

Merken:

Wij in- en verkopen alle grote motor merken zoals o.a.: Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Aprilia, Harley-Davidson, Triumph, Ducati, KTM, MV Agusta, Yamaha etc.